Без значение, колко малко имаш,
колко много ми трябва
Една стена ни дели,
а прагът е тъй на криво забит.
Чух, че залостеното, с клещи се чупи.
Аз, все още държа връзката ключове
Казах ти, няма значение,
колко празна е стаята с оголените стени.
Трябват ми ключ, ключалка и разбивам врати.
Една стена ни дели, нищо е!
© Мила Все права защищены