Преставам веч' да съжалявам
за отминала несбъднатост.
Опитвам да не се вглъбявам
в ежедневната забързаност.
Щом казват, че което трябва
да се сбъдне утре, ще се сбъдне.
Ще дойде без да те ограбва -
отредено му е да пребъдне.
Нека чудесата да се случват
с когото, гдето и когато трябва.
С обич те сърцето да улучват.
Което писано е, то и става.
Веси_Еси (Еси)
© Еси Все права защищены