17 мая 2017 г., 19:26

Кога ще порасна накрая?! 

  Поэзия » Для детей
654 4 9

Мама каза, че светът е шареникакъв!

Как хем е шарен, хем е никакъв?

Кака каза, че е ходила насам-натам.

Как хем е тук, хем е там?

Кога ще порасна и аз накрая,

на такива интересни игри да играя?

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??