13 авг. 2007 г., 13:11

Кога умира любовта? 

  Поэзия » Любовная
3372 0 26

 

Когато тръпката по теб премине

и любовта излезе в пенсия заслужена.

Когато съм забравила дори и твоето име

и са помръкнали очите теменужени.

Когато спрат да търсят нощем

устните ми тялото ти, сгушено до мен.

Когато чувствата, като ненужна поща,

ги разпилее напосоки вятърът студен.

Когато няма вече да си спомням

дори една черта от твоето лице...

Тогава - няма ме! Сторù ми помен.

Отдавна спряло е да бие моето сърце.

© Мая Попова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??