3 июн. 2010 г., 23:59

Когато... 

  Поэзия » Любовная
1717 2 17

 

Когато не дишам,

когато те искам,

когато боли от дъжда по стъклата,

когато шептя

и мълча или викам,

когато сред гарвани в тъмното плача,

когато летя

и когато се влюбвам,

когато дълбая със пръсти земята,

когато съм слънце,

когато съм тъмна,

когато съм лудост, взривена на атоми,

когато се крия,

когато съм гола,

когато горя по средата на лятото,

когато съм чужда,

когато съм твоя,

когато се губя насън сред полята,

когато не зная,

когато не виждам,

когато в очите ми вятър заспива,

когато не мога,

когато не искам,

когато в спирала на охлюв се свивам,

когато съм смях

и когато е прашно,

когато след залез обичам в тревите,

когато говоря,

когато те питам,

когато вървя през нощта по следите ти,

когато е тихо,

когато съм спряла,

когато ръцете не бързат да взимат,

когато си тръгваш,

когато е бяло,

тогава усещам в кръга, че ме има.

 

© Инна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??