27 авг. 2010 г., 09:18

Когато 

  Поэзия » Любовная
537 0 8

Сама не зная... Може би любов е,

когато се събуждам променена

и всеки ден като молитва нов е,

защото ти притихнал спиш до мене.

 

Когато във очите ти поглеждам

и не е нужно нищо да говорим.

Просветва нежността като надежда,

вратите на душите ни отворила.

 

Когато те докосвам предпазливо

и всяка клетка в мене засиява,

когато  с поглед те целувам мълчаливо

и залезно красива се стопявам.

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??