Когато всички се оплакват, а ти им се усмихваш,
хленчат, мръщат се, а ти се забавляваш.
Когато всички се страхуват, а ти им се присмееш,
скрият се на сигурно, а ти рискуваш и успееш.
Когато всички се откажат, а ти опитваш отново и отново,
бориш до край, а не чакаш наготово.
Когато всички провалът ги сломи, а теб те мотивира,
болката е временна, промяната е постоянна, но никой не разбира.
Когато успехът и провалът те обземат, а ти не им робуваш,
фалшиви чувства породят у теб и ти ги разпознаеш.
Когато миналото и бъдещето не те приклещят, а момента уловиш,
тогава светът е твой, а ти ще му се насладиш.
© Деко Все права защищены