Apr 9, 2012, 12:00 PM

Когато 

  Poetry
519 0 0

Когато всички се оплакват, а ти им се усмихваш,

хленчат, мръщат се, а ти се забавляваш.

Когато всички се страхуват, а ти им се присмееш,

скрият се на сигурно, а ти рискуваш и успееш.

 

Когато всички се откажат, а ти опитваш отново и отново,

бориш до край, а не чакаш наготово.

Когато всички провалът ги сломи, а теб те мотивира,

болката е временна, промяната е постоянна, но никой не разбира.

 

Когато успехът и провалът те обземат, а ти не им робуваш,

фалшиви чувства породят у теб и ти ги разпознаеш.

Когато миналото и бъдещето не те приклещят, а момента уловиш,

тогава светът е твой, а ти ще му се насладиш.

© Деко All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??