14 июн. 2009 г., 21:17

Когато 

  Поэзия
372 0 1

 

                                 Когато

 

 

Летиш насън, очакваш изненади и хубави мигове.

Когато мечтаеш, виждаш живота с други очи.

Когато обичаш, обичаш завинаги.

Без капка съмнение, сякаш за последно.

Когато рисуваш, формите са истински и живи.

Когато плачеш, сълзите не са горчиви.

Те имат вкус на диви ягоди.

Особено от радост и щастие.

                               

 

© Елена Джартова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??