Jun 14, 2009, 9:17 PM

Когато 

  Poetry
373 0 1

 

                                 Когато

 

 

Летиш насън, очакваш изненади и хубави мигове.

Когато мечтаеш, виждаш живота с други очи.

Когато обичаш, обичаш завинаги.

Без капка съмнение, сякаш за последно.

Когато рисуваш, формите са истински и живи.

Когато плачеш, сълзите не са горчиви.

Те имат вкус на диви ягоди.

Особено от радост и щастие.

                               

 

© Елена Джартова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??