КОГАТО
Когато лудо се любим.
Когато до мене заспиш.
И сутрин, когато се будим,
дори на трева да лежиш.
Когато за работа тръгваш.
Когато се връщаш от там.
Когато ме нежно прегръщаш.
Когато си огън и плам.
Когато мечтая за тебе.
Когато почувствам в теб зов.
Тогава в мене бушува
ураган, наречeн "ЛЮБОВ"!
© Ник Желев Все права защищены