15 февр. 2012 г., 20:00

Когато годините посочат 

  Поэзия » Другая
392 0 1

             Когато годините посочат пътя ми

 

Когато годините посочат пътя ми

и погледна посоката на времето отминало,

ще се спра, ще се обърна назад,

но пак ще тръгна,

макар и с малко тъга,

за живота ми отминал

да помисля!

 

Но от точката

на моята спирка

ще отмина задъхана,

вперила поглед

в хоризонта напред,

ще искам да потърся, да намеря

познатия на човека ми лик!

 

Няма да хленча

и мисля,

че годините отлетели,

забързани,

с посока вярна са толкова далеч.

Ще се усмихна, ще си тръгна,

ще вървя по пътя си вече не лек!

 

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??