9 авг. 2006 г., 16:33

Когато мисля... 

  Поэзия
717 0 1
Когато мисля за теб
сякаш политам,
когато те сънувам -
сърцето ми изгаря,
когато си до мен -
не мога да те оставя.
Ти си тъй интересен,
а с мен си толкова отнесен,
мислиш ли за мен въобще
или само на мене ми се ще.
Искам да си с мен,
за да бъде вечно светъл моя ден.
Обичам те, любовта е тук,
а ти пред мен стоиш сякаш си
Някой друг.

© Гери П Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Идеята е хубава,но малко е стандартен стилът.Учи се!Чети стиховете на другите и вади изводи!Знам, че ще успееш!
Предложения
: ??:??