7 мар. 2024 г., 21:42

Когато нямаше дискотеки във време оно 

  Поэзия » Эротическая, Юмористическая
150 0 0

Преграда всяка Тя ще разруши,

в буен огън искрата ще превърне,

в своята прегръдка две души

любовта внезапна щом прегърне!

 

Дотичах в парка

с елегантен анцуг

от известна марка

 

в уреченият час.

Плахо към пейката

пристъпих аз.

 

Първа среща!

Двойка приятели

и Тя - насреща!

 

Те отдавна се сдушили,

ние не сме се виждали,

нито сме били

 

поне за миг

някъде в лабиринта

на живота многолик.

 

Лудва сърцето

от нашата близост!

Политам към небето

 

усетил й дъха,

замаян, щастлив,

изкачил върха

 

досега недостижим.

С нея вече

прегърнати вървим

 

Стоим двама

съвсем сами...

Захвърляме срама

 

докато полетим

на любовта с крилата,

сладостта да споделим.

 

В нощта прекрасна

изгаряме в огъня 

на прегръдка сластна!

 

Утрото слага края

на обещания, клетви,

на среднощната омая.

 

Прегръдки със сълзи,

махам за сбогом

след автобуса в зори!?

© Никола Яндов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??