22 июл. 2012 г., 17:36

Когато огън запламти 

  Поэзия » Другая
430 0 2

Когато огън запламти

 

Когато огън запламти в небето

и звездите започнат своя кръшен танц,

дочувам молитвено сърцето

как иска да съм с него в този час.

 

Усмихната, всяка вечер се зареждам

с красивия и далечен небосвод,

а на земята тук закичена

стоя бяла като цвят.

 

Взирам се в небесата, за да видя

как звездите ми показват своя път,

а луната тежка, но красива,

тромава върви напред.

 

И как ли всички се събират

на този огромен и безкраен Всемир,

или като чувства се пресичат,

забързани от своя път?

 

Колко въпроси-загадки

вълнуват сърцето ми пак,

но зная, че съм малка прашинка

на земята тук без тях?

 

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Радвам се,че Ви хареса.Тази седмица ще сменя темата,дано Ви хареса.Желая Ви успех!
  • Хареса ми. Много е звездно! И огнено! И... Абе, въобще ми хареса!
Предложения
: ??:??