Когато порасна...
Искам всичко да е възможно,
както в детството...
Нека нищо не е тревожно,
както в детството...
Да се радвам на малки неща,
както в детството...
Да усетя голямото щастие,
както в детството...
Да достигна детската мечта.
Когато порасна...
© Павлина Петрова Все права защищены