7 nov 2007, 11:42

Когато порасна... 

  Poesía » Filosófica
1758 0 15
 

                             Когато порасна...

   

                        Искам всичко да е възможно,

                        както в детството...

 

                        Нека нищо не е тревожно,

                        както в детството...

 

                        Да се радвам на малки неща,

                        както в детството...

 

                        Да усетя голямото щастие,

                        както в детството...

 

                        Да достигна детската мечта.

                        Когато порасна...

 

 

 

© Павлина Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??