25 дек. 2009 г., 11:41

Когато се целуват... 

  Поэзия
706 0 21

Когато се целуват две сълзи

в гнездото на мига,

а вместо радостта вали

най-жадната тъга…

 

Когато младостта ранена

вие пред прага на смъртта

и нищо на света не си оставил,

освен разплакана вина…

 

Когато се разделят две мечти

на спомена в съня...

Когато най-силно боли,

остава само песента...


 

http://www.youtube.com/user/LonelyMoonRise#p/u/72/g6g9PiBBCeY

© Веселка Стойнева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??