Когато се качваш,
знай, че някой е слязъл.
Илюзорна е твоята сила,
както и на всички други.
Имагинерна власт
омайва те.
Дори не харесваш новата си риза,
царю на безсмисления диалог.
Това не е афиш за кино,
рисувано е с месеци.
Не носú среброто вкъщи,
ще ти се смеят.
Всъщност, едва ли.
© Светлин Все права защищены