1 авг. 2022 г., 08:51

Когато се сбъднем 

  Поэзия
208 0 4

Ще те срещна случайно,
за да се влюбим нарочно.
Ще се държим нехайно
и ще се любим порочно.

Ще броим звездите,
за да си храним душите
и ще хулим мечтите,
за да си живеем дните.

Ще те татуирам по мене,
за да не може друг да те вземе
и ще спим във сеното
без да ни мигне окото.

Ще те обикна безкрайно,
за да се сбъднем във вечност,
ако не избягаш случайно,
ще си моята същност!


© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??