Когато се срурят
въздушните ми кули
и неизбежно ме затиснат,
ще ме погълне
черна дупка.
Ще пропадна
в средата на нищото.
Летаргична кома.
Не чакайте
да се завърна същата.
Изключете ми
командното дишане
и ме довършете
със свръхдоза
окситоцин.
© Миглена Цветкова Все права защищены