Когато споменът избяга
и остане само тишина...
Не тъжи... аз съм още там...
Когато на сърце' ти ляга
и те притиска самота...
Не тъжи... Няма да си сам...
Когато надеждата умира
и падне мрак в очите...
Не тъжи... аз съм още там...
Когато болката не спира
и бавно отминават дните...
Не тъжи... Няма да си сам...
Когато очите са празни
и вече няма и капчица сълза...
Погледни небето... Аз съм в него...
Когато в теб нахлуят чувства разни*...
и се молиш да те вземе смъртта...
Затвори очи... и послушай морето...
Когато усетиш, че не издържаш...
И ти се иска вече да умреш...
Погледни небето... Аз съм в него...
Когато решиш, че без мене не можеш
и е прекалено късно да спреш...
Да ме обичаш... Ела с мен...
Послушай морето...
Музика: http://vbox7.com/play:98b69f65
Song: Seiya's Memories (класическа музика, пиано)
© something else Все права защищены