7.10.2008 г., 18:16 ч.

Когато споменът избяга... 

  Поезия » Любовна
555 0 3

Когато споменът избяга

и остане само тишина...

Не тъжи... аз съм още там...

 

Когато на сърце' ти ляга

и те притиска самота...

Не тъжи... Няма да си сам...

 

Когато надеждата умира

и падне мрак в очите...

Не тъжи... аз съм още там...

 

Когато болката не спира

и бавно отминават дните...

Не тъжи... Няма да си сам...

 

Когато очите са празни

и вече няма и капчица сълза...

Погледни небето... Аз съм в него...

 

Когато в теб нахлуят чувства разни*...

и се молиш да те вземе смъртта...

Затвори очи... и послушай морето...

 

Когато усетиш, че не издържаш...

И ти се иска вече да умреш...

Погледни небето... Аз съм в него...

 

Когато решиш, че без мене не можеш

и е прекалено късно да спреш...

Да ме обичаш... Ела с мен...

Послушай морето...

 


Музика: http://vbox7.com/play:98b69f65

 

Song: Seiya's Memories (класическа музика, пиано) 

 

© something else Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Всичко да..И наистина вдъхновено от музиката..Много я обичам тази мелодия..Специален поздрав за всички!
  • Хубав и нежен стих!
    Клипа е страхотен!
    Поздрави!
  • Харесва ми!
Предложения
: ??:??