5 дек. 2014 г., 21:23

Когато свърши вечността 

  Поэзия » Любовная
496 0 1

Когато свърши вечността
RemaTe

Люби ме тъй както ти пожелаеш
до болка обичай със цялата страст
защото животът това ни предлага
само секунда от Божия час.

Oтредена за нас е тя в небосклона
любовта ни да бъде един звездопад,
а слънцето нека телата изгаря
кръвта ни да бъде могъщ водопад

от чувства в които земята трепери
вулкани изригват въздиша нощта
и с крясък безумен на хиляди птици
езици от лава се сливат в река.

Люби ме до болка защото желая
със теб да отпием от вечната страст
и Бог ни целува във тази секунда
обичай ме ти до последния час!

© РемаТе Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??