3 окт. 2009 г., 20:17

Когато тази песен зазвучи 

  Поэзия » Любовная
848 0 13

Когато тази песен зазвучи,

където и да бъдеш в този свят,

аз зная, че за мен ще мислиш ти

и ще потъваш в спомените пак.

 

Баладните акорди ще се леят,

в душата ти ще разтопят леда,

едни във други пръсти ще се слеят,

мига да съхрaнят във вечността.

 

Косите ми до теб ще се разпръснат,

в очите влюбен ще ме гледаш пак,

а после, щом акордите замлъкнат,

сълзата ти за обич ще е знак.

 

Когато тази песен зазвучи,

където и да си, към мен тръгни.

© Дорика Цачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??