Когато тази песен зазвучи,
където и да бъдеш в този свят,
аз зная, че за мен ще мислиш ти
и ще потъваш в спомените пак.
Баладните акорди ще се леят,
в душата ти ще разтопят леда,
едни във други пръсти ще се слеят,
мига да съхрaнят във вечността.
Косите ми до теб ще се разпръснат,
в очите влюбен ще ме гледаш пак,
а после, щом акордите замлъкнат,
сълзата ти за обич ще е знак.
Когато тази песен зазвучи,
където и да си, към мен тръгни.
© Дорика Цачева Всички права запазени