21 апр. 2008 г., 07:22

Когато те гонят депресиите :D 

  Поэзия
1174 0 4

Когато една мечта се срине

и паднеш няколко стъпала надолу,

една нова мечта се издига още по-нависоко

и ти тръгваш нагоре, отново...

 

Когато любовта те излъже в очите

и издълбае дупка в сърцето ти,

едно слънце те огрява с лъчите си

и увива в усмивка лицето ти...

 

Когато неусетно предаде те приятел,

сякаш предал си сам себе си,

едни нови познати връхлитат те,

не вярваш във тях, но верен си...

 

Когато животът ти изгуби смисъл

и ти се иска да прекрачиш прага,

един нов живот извира от гърдите ти,

нямаш билет за рая, нито зелена крата за ада... 

© Елмо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??