Когато те няма, броя часовете,
минаващи бавно с днешния ден,
по тялото търся следи от ръцете
и устните твои, пламтящи по мен.
Усещам парфюма ти впил се в стените,
любимата песен тъжно звучи.
Дори светлината загубват звездите,
а сутрин кафето така ми горчи.
© Ивелина Цветкова Все права защищены
с обич, Ивелина...