29 февр. 2012 г., 10:29

Когато те прострелят... 

  Поэзия » Другая
839 1 6

Когато те прострелят – не боли.

Тя, болката, се появява късно.

И само ако ти ù позволиш,

със острите си нокти те разкъсва...

 

Когато си прострелян и търпиш...

...и болката си с воля покоряваш,

ти в нея можеш да се потопиш,

ала пред нея да не се предаваш!

 

Когато те прострелят и замре

на обичта обсебващото чувство,

разбираш всъщност колко е добре,

че в точния момент те е напуснало...

© Георги Ванчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??