11 мая 2007 г., 21:29

Когато ти 2 част... 

  Поэзия
491 0 3
Когато няма вече дим.
Когато тишината тихичко пристане.
Когато ти превърнеш се във тъжен мим.
Когато болката от страх престане.
Когато сълзите потънат в истина.
Когато щастието се изпари в мъгла.
Спомни си болката безсмислена,
спомни си колко скъпа аз съм ти била!
Когато самотата те обвие.
Когато мен ме няма вече.
Сърцето ти ще иска пак да ме открие.
Сърцето твое да си тръгна ме обрече.
Когато тишината тихичко пристане.
Спомни си ти за своята любов.
Когато си покрит със смъртни рани,
аз ще се върна, за да ти подам живота нов!

© Петя Терзийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??