9 апр. 2017 г., 19:15

Когато ти отворя 

  Поэзия » Любовная
567 4 6

Ще почукаш на вратата... ще отворя,
и кичура немирен ще отметна,
ще се разплача... няма да говоря,
по детски на вратà ти ще се метна.

Ще ме прегърнеш нежно, ще целунеш,
очите ми...  разплакани вселени,
сълзите ми издайни ще изплуват...
Сърцето!? Ще  преминеш на червено.

Ще се прелея в дланите ти водопадно,
и устните ми твойте ще опитат,
снагата ми и твойто тяло...  жадни,
във страстите горещи ще се вплитат.

© Неземна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??