КОГАТО ВСЕКИ ЧУЕ ТОЗИ ЗОВ
Докосна ме с Крилата си Вълшебни,
помогна ми сама да Полетя!
Да разбера, че всички сме Потребни
за Благото на Майката Земя!
Към слабия ръката да протегнем,
на жадния да поднесем вода,
на слепия в очите щом погледнем,
ще има пак за него Светлина!
Всички в Едно сме свързани с Безкрая!
Бездънен Извор праща ни Любов!
Ще Победи Доброто, вече зная,
когато всеки Чуе този Зов!
В. Г. Х.
© Валентина Харизанова Все права защищены