31 мая 2008 г., 18:25

Когато Земята... 

  Поэзия
881 0 13
***

На Вечността, отнесена с прибоя...
напомняш аромат на пролетта...
на Земните недра, когато моя...
и твоя бе...
боляла във степта...
На лятото...
и зимата...
с покоя...
Напомняш цветове на есента...
дъждовното небе, когато моя...
и твоя бе...
на Бога Любовта...
Напомняш на реката и безброя...
на сенчестите клони на дъба...
в гората ни, която беше моя...
и твоя беше...
цялата Земя...

© Арлина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??