На обич кой ме научи
Душата ми кой не измъчи
Не бяха любови
Не бяха раздели
Въпроси неспирни
Защо от къде ли
Училище за обич няма
Диплома не се издава
Тогава...
На обич кой ме научи
Да съм добър не лош
Сълзите изтървани
В тъмна нощ
Кой...
Даде ми обич такава
Всички ни да надживява
© Любомир Деничин Все права защищены
..........................................................
Риторичен въпрос с повишена трудност...
Прекрасен, оригинален и докосващ стих, много ми хареса!
Поздрави за оригиналния поет!
БЪДИ!