Кой? Кой?!Кой щастието ми във плен държи
със лицемерие и със лъжи?!
Кой крачките ми със вериги е завързал?!
Кой с поглед вперен в миналото бърза?!
О! Аз ще го намеря и разоблича!
Ще разкажа на всички какво го привлича!
Ще му кажа колко греши!
Ще го заразя със светли мечти!
Нека разбере, че е сбъркал посоката!
Нека направи завой!
Да забърза към време безоблачно!
Да види, че вече не е ТОЙ!
© Маргарита Ангелова Все права защищены