Кой света ще преобърне
само за да те прегърне?
Кой сълзите ще изтрива
и ще прави теб щастлива?
Кой толкова ще те жадува,
че само тебе да сънува?
Кой сърцето си ще ти даде
и ще те носи на ръце?
Кой по цели нощи ще будува,
само за да ти се полюбува?
Кой влюбено ще те целува
и за усмивката ти ще бленува?
Кой ще те гали по косите
и ще ти се губи във очите?
От всичко туй се ти отрече.
При теб не ще да идвам вече.
Недей да плачеш и ми пишеш.
Късно вече е да ме обичаш.
Бяхме влюбени души крилати.
Сега сме просто "непознати".
© Слави Комитов Все права защищены