9.10.2021 г., 12:02 ч.

Кой 

  Поезия » Любовна, Философска
189 0 0

Кой света ще преобърне
само за да те прегърне?

 

Кой сълзите ще изтрива
и ще прави теб щастлива?

 

Кой толкова ще те жадува,
че само тебе да сънува?

 

Кой сърцето си ще ти даде
и ще те носи на ръце?

 

Кой по цели нощи ще будува,
само за да ти се полюбува?

 

Кой влюбено ще те целува
и за усмивката ти ще бленува?

 

Кой ще те гали по косите
и ще ти се губи във очите?

 

От всичко туй се ти отрече.
При теб не ще да идвам вече.

 

Недей да плачеш и ми пишеш.
Късно вече е да ме обичаш.

 

Бяхме влюбени души крилати.
Сега сме просто "непознати".
 

© Слави Комитов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??