22 авг. 2009 г., 22:29

Кой е Той? 

  Поэзия » Другая
443 0 2

Кой е Той?

Той е моят герой.

Как се казва Той?

Толкова го обичам,

че след него тичам.

Той ми дава съвет,

как в живота да вървя напред.

Аз ходя напред,

Той си купува сладолед.

Той е моят герой.

Как се казва Той?

Бисер се казва Той.

Моят герой.

Винаги сме заедно на едно,

в добро и зло,

защото ние не сме предатели,

а най-добри приятели!

© Виктория Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??