12 мар. 2013 г., 13:32

Кой какво е избрал 

  Поэзия » Философская
463 0 0

Ще се разделя с душата -

тя над мене надделя.

С вечен спор върху нещата

и глава ми побеля.

 

Тялото избра земята -

вечно в нея да лежи,

а душата да се мята

и в ефира да кръжи.

 

Ще се рее сред звездите

като шепа светлина

и ще търси тя следите

на отминала жена.

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??