18 дек. 2020 г., 21:45  

Кой може 

  Поэзия » Другая
352 1 2

Кой може света да обърне,

с шейна от мечти да лети

и светлото детство да върне,

да бъдат предишните дни.

 

Кой може прошка да дава,

кой може грях да прости!

В светлото мрак да посява,

да търси в радост сълзи.

 

Кой може денят да обърне,

кой може в мрак да тъжи.

И може ли кълн да покълне,

от корист, от мъка...Мълчи!

 

 

 

 

© Хари Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??