Гледам те и нищо не виждам.
Какво мислиш?
Какво чувстваш?
За какво мечтаеш?
И тръпна раздвоена...
кой път да поема?
На любовта или самотата?
На отмъщението или тъгата?
Ако тебе нараня - себе си също.
Ако ти ме забравиш - аз съм мъртва.
Ако продължаваме така - ще нараним и други.
Но ако спрем това - ще се погубим.
© Ванина Все права защищены