Кой си ти свирачо
Дето свириш в душата ми
Кой си ти орачо
Дето ме раздираш в дълбината ми
Кой си ти редачо
Думи дет редиш в устата ми
Кой си оплаквачо
Сълзи дет наливаш в очите ми
Кой си събирачо
Кръв събираш от сърцето ми
Кой си ти ковачо
Дето меч в мен ковеш
Кой си ти че успяваш
Всичкото да събереш
Кой си ти магьоснико
Магия дето правиш
И от всичко в мен
Любов и Обич сътворяваш
© Любомир Деничин Все права защищены