26.12.2009 г., 0:35 ч.

Кой си ти 

  Поезия
486 0 3

Кой си ти свирачо

Дето свириш в душата ми

Кой си ти орачо

Дето ме раздираш в дълбината ми

Кой си ти редачо

Думи дет редиш в устата ми

Кой си оплаквачо

Сълзи дет наливаш в очите ми

Кой си  събирачо

Кръв събираш от сърцето ми

Кой си ти ковачо

Дето меч в мен ковеш

Кой си ти че успяваш

Всичкото да събереш

Кой си ти магьоснико

Магия дето правиш

И от всичко в мен

Любов и Обич сътворяваш

© Любомир Деничин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??