16 апр. 2008 г., 16:24

Кой си ти? 

  Поэзия » Любовная
1014 0 4
Кой си ти - защо ме рани?
Кой си ти - защо всичко за мен си ти?
Кой си ти - защо се появи в живота ми?

Разбрах кой си ти - ти не си любовта!
Разбрах кой си ти - ти си болка неизпитвана!
Разбрах кой си ти - ти си непрогледна тъма!

© Наталия Благоева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??