Apr 16, 2008, 4:24 PM

Кой си ти? 

  Poetry » Love
1012 0 4
Кой си ти - защо ме рани?
Кой си ти - защо всичко за мен си ти?
Кой си ти - защо се появи в живота ми?

Разбрах кой си ти - ти не си любовта!
Разбрах кой си ти - ти си болка неизпитвана!
Разбрах кой си ти - ти си непрогледна тъма!

© Наталия Благоева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??