Кой съм аз?
Набеден от всички да страдам...
Дори и тези без глас!
От мен душата искат да вземат.
Така и до днес не разбрах...
Какво на кого съм направил?
Защо всеки с камък в ръка...
Срещу мен е застанал?
Нима съм виновен не зная.
А може би грях вековен...
В някой друг живот!?
На някой дължал съм...?
Не зная, не зная, защо?
А може би грях нелечим...
Или поквара за друг!
На който ръце аз подал съм...?
Не зная, не зная, защо?
Боли ме, боли ме, какво?
А душата, сърцето, умът ми...!
И моето ама защо?
Грехове чужди може би страдам??
Затуй че търся добро?
Затуй че искам да вярвам !
Че всичко го правя с добро!!!
© Ангел Все права защищены