10 февр. 2015 г., 20:26

Кожа с вкус на джинджифил 

  Поэзия
703 0 2
 
 
Ако кожата ти има вкус
то щеше да е джинджифил.
Леко пиперлив, приятно сладък,
сякаш в каничка със чай си скрил
 
всичко хубаво и лошо в теб
малко мъка, капчица тъга,
а щастието ти притихва плахо
в ранно утро и пролетна роса.
 
Париш ми по устните от рано,
като късна, есенна слана.
Да те обичам? Да те мразя?
Добро утро. Сън ли бе това?
 
 

© Стефка Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??