13 февр. 2012 г., 22:27

Който и да е... 

  Поэзия » Любовная
416 0 0


От името на Св. Валентин (който и да е той)

Изток е, защото изгревът „из"тича
пред ясните очи на моето момиче...
Запад е, защото залезът при"пад"а
и с теб съживяваме нашата клада.

Всевластна нощ и... четвъртите лунни
припомнят с мощ - древни и безумни,
на нашите сънища цветните брожения
и непреклонни сме в святи откровения!

Изток е, защото изворът извира,
щом моето сърце тебе намира -
душа, понесла изгрева във длани
и истините дългокоси са разбрани.

На кръговрата вечен сме подвластни,
и на процесите в сайта ни - ясни.
"Щом светят на поетите очите,
щастливи и за нас ще бъдат дните!"

 

Беше ми вдъхновение

за грях... стихотворение...

 

10.02.2010г.

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??