21 авг. 2017 г., 15:17

Кокичета за теб 

  Поэзия » Свободный стих
358 0 0

С разтреперани и уморени пръсти

стиснах нежно и изтръгнах 

от черната животодайна тяхна гръд

в тъмна, топла, лунна нощ

кокичета за теб!

© Асен Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??