21.08.2017 г., 15:17 ч.

Кокичета за теб 

  Поезия » Свободен стих
357 0 0

С разтреперани и уморени пръсти

стиснах нежно и изтръгнах 

от черната животодайна тяхна гръд

в тъмна, топла, лунна нощ

кокичета за теб!

© Асен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??